Webshop

Nu online:
De webshop van W&B Products!

Let op: niet al onze producten zijn via de webshop verkrijgbaar, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

W&B Antislip Tape

W&B Antislip Tape is een zelfklevend antislipmateriaal bedoeld voor toepassingen zowel binnen als buiten op plaatsen met licht en zwaar verkeer. W&B Antislip Tape kan (afhankelijk van het toegepaste type) met blote voeten belopen worden maar ook met heftrucks bereden worden. Eenvoudig aan te brengen op diverse ondergronden zoals beton, (natuur)steen, hout, glas, metaal, kunststof etc.

W&B Antislip Tape is een duurzame en zelfklevende tape dat gemakkelijk in eigen beheer aan te brengen is. Indien aangebracht volgens de instructies is er geen verdere zorg nodig. W&B Antislip Tape wordt geleverd op rollen met een lengte van 18 meter en een breedte varieërend van 25 tot 1000 mm. Ook is W&B Antislip Tape leverbaar als maatwerk, stanswerk in tal van vormen en figuren en stroken met kant en klare waarschuwingsteksten.

Voor meer informatie en prijzen verwijzen wij u graag naar onze webshop

Voorbeelden W&B Antislip Tape »

Custom Antislip Tape

Custom Antislip TapeCustom Antislip Tape bestaat uit polyurethaan gebonden fijne silicon-carbidkorrels op een zelfklevend kunststof draagmateriaal en is geschikt voor licht tot normaal loopverkeer.

Toepassingen: Trappen in woonomgeving, Ladders, Fitnessapperatuur, Skateboard, Voetensteun rolstoel, Ladder stapelbed, etc.


Industrial Antislip Tape

Industrial Antislip TapeIndustrail Antislip Tape bestaat uit polyurethaan gebonden grove silicon-carbidkorrels op een zelfklevend kunststof draagmateriaal en is geschikt voor intensief tot zeer intensief loopverkeer en normaal rol/rijverkeer.

Toepassingen: Trappen in openbare gebouwen, industrie, scholen en stations, Ladders en steigers in de bouw en industrie, Laadperrons, Magazijnruimten, Galerijvloeren in flatgebouwen, Machine-treeplanken, Hellingbanen, Looppaden op daken, automotieve toepassingen, etc.


Extra Antislip Tape

Extra Antislip TapeExtra Antislip Tape bestaat uit polyurethaan gebonden zeer grove silicon-carbidkorrels op een zelfklevend kunststof draagmateriaal en is geschikt voor zwaar tot zeer zwaar loop-en rollendverkeer.

Toepassingen: Laadperrons, Vrachtwagens, Geleidemarkering visueel gehandicaten, Kranen, Machineomrandingen, Boorplatform, Loopbruggen vliegtuigen en boten, Aanlegsteigers,Tankstations, Vliegtuigen, Zware industrie, etc.


Special Antislip Tape

Special Antislip TapeSpecial Antislip Tape bestaat uit polyurethaan gebonden zeer grove silicon-carbidkorrels op een aluminium-folie draagmateriaal en is geschikt voor oneffen en geprofileerde ondergronden.

Toepassingen: Grove beton, Traanplaat, Natuursteen, Treeplank vrachtwagens, Ladders, etc.


Aqua Antislip Tape

Aqua Antislip TapeAqua Antislip Tape is vervaardigd uit zelfklevend pvc-draagmateriaal voorzien van een veerkrachtige latex toplaag. Deze Antislip Tape is uitermate geschikt voor normaal loopverkeer en blote-voeten verkeer in natte omstandigheden.

Toepassingen: Operatiekamers, Levensmiddelensector, Zwembaden, Kleedruimtes, Douches, Badkamers, Toiletten, Sauna's, Woningaanpassingen volgens WVG, Boten en watersportvoorzieningen, Surfplanken, etc.


Attention Antisliptape

Polyurethaan gebonden fijne silicon-carbidkorrels op een zelfklevend kunststof draagmateriaal geschikt voor licht tot normaal loopverkeer op een gladde ondergrond.

Toepassingen: Vloermarkering, Beveiliging, Afstapjes, Verhogingen, Signalering visueel gehandicapten, etc. Kleuren: Zwart/Geel gestreept en Rood/Wit gestreept.


Glow Antisliptape

Polyurethaan gebonden fijne silicon-carbidkorrels op een zelfklevend fotoluminicerend kunststof draagmateriaal geschikt voor licht loopverkeer op gladde ondergrond.

Toepassingen:Stootborden trappen,Markering vluchtroutes,Markering nooduitgangen, Taststrook langs wanden, etc. Kleuren: Geel en Geel/Zwart gestreept.


Glow Step Antisliptape 50 mm

Polyurethaan gebonden fijne silicon-carbidkorrels op een zelfklevend kunststof draagmateriaal geschikt voor intensief loopverkeer. De in de strip aangebrachte luminicerende strook zorgt ervoor dat de strips in het donker zeer duidelijk zichtbaar zijn. Enkel leverbaar in 50 mm breed.

Toepassingen:Trappen in woonomgeving,Markering vluchtroutes,Markering nooduitgangen, Taststrook langs wanden,Ladders, etc.


Zachte Antisliptape

De zachte antisliptape wordt geproduceerd met behulp van PU, hierdoor is het zeer comfortabel met blote voeten en heeft een hoog wrijvingscoëfficiënt.

Toepassingen: Natte ruimtes, Zwembaden, Badkamers, etc.


Elastische Antisliptape Custom

Polyurethaan op een zelfklevend kunststof draagmateriaal; geschikt voor licht tot normaal loopverkeer. Een veerkrachtige niet schurende antisliptape.


Elastische Antisliptape Industrial

Polyurethaan op een zelfklevend kunststof draagmateriaal; geschikt voor normaal tot zwaar loopverkeer. Een grove veerkrachtige antisliptape, niet schurend maar met een zeer hoog wrijvingscoëfficiënt.


Verwijderbare antisliptape

Polyurethaan gebonden fijne silicon-carbidkorrels op een aluminium-foliedraagmateriaal geschikt voor gladde ondergronden.

Toepassingen: Oppervlakken die tijdelijk antislip moeten zijn. Kleuren: Zwart, Geel en Zwart/Geel gestreept.


Geribbeld antisliptape

Rubber geribbelde tape/mat met grote antislip eigenschappen, geschikt voor licht tot normaal loopverkeer. Enkel leverbaar in zwart.

Toepassingen: Trappen, Ladders, Gereedschaplades, Voeringen van kisten, Voetsteun rolstoel, etc.


Kussenstructuur antisliptape

Polyurethaan op een zelfklevend kunststof draagmateriaal; geschikt voor licht tot normaal gebruik. De antisliptape kussenstructuur is een zachte veiligheid tape.Het kussenstructuur voelt zacht aan maar heeft een hoog antislip oppervlak, Enkel leverbaar in zwart.

Toepassingen: Leuningen, Handgrepen, Badkamers, Sauna's, Op of aan sportuitrustingen, Marine toepassingen, etc.


Stof antisliptape

De antisliptape stof is gemaakt van stof met een dichte structuur en is een zachte antisliptape. De toplaag van de stof voelt zacht aan maar heeft een hoog antislip oppervlak. Deze antisliptape is niet klevend; geschikt voor licht tot normaal gebruik.

Toepassingen:Voor demping,Grip,Etc. Leverbaar in de kleur beige.


Gaas antisliptape (niet klevend)

De antisliptape gaas is gemaakt van stof met een dichte structuur en is een zachte antisliptape. Het gaas van stof voelt zacht aan maar heeft een hoog antislip oppervlak. Deze antisliptape is niet klevend; geschikt voor licht tot normaal gebruik.

Toepassingen: Onder tapijt, In keukenlades, Op tafels, Onder laptops, In auto's, Etc. Leverbaar in de kleur wit.


Gaas antisliptape (klevend)

De antisliptape gaas is gemaakt van stof met een dichte structuur en is een zachte antisliptape. Het gaas van stof voelt zacht aan maar heeft een hoog antislip oppervlak. Deze antisliptape is zelfklevend; geschikt voor licht tot normaal gebruik.

Toepassingen: Onder tapijt; In keukenlades, Op tafels, Onder laptops, In auto's, Etc. Leverbaar in de kleur wit en zwart.

Beschikbare kleuren

Custom Antislip Tape
Zwart Grijs Gritty Transparant Geel Rood Blauw Groen
 
Industrial Antislip Tape
Zwart              
 
Extra Antislip Tape
Zwart              
 
Special Antislip Tape
Zwart Geel Zwart/Geel Rood/Wit        
 
Aqua Antislip Tape
Zwart Gritty Transparant          

Antislip TapeDe Custom Antislip Tape, Industrial Antislip Tape, Extra Antislip Tape, Special Antislip Tape en Aqua Antislip Tape zijn leverbaar op rol (lengte 18 meter; breedte van 25 tot 1000 mm) of gestanst in gewenste afmeting of vorm.

Army Antislip Tape Glow Antislip Tape Attention Antislip Tape
Army Antislip Tape Glow Antislip Tape Attention Antislip Tape
     
Caution Antislip Tape Watch your step

 

Bekijk en bestel in onze webshop