Webshop

Nu online:
De webshop van W&B Products!

Let op: niet al onze producten zijn via de webshop verkrijgbaar, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Horecavloeren

SwissDeck Vloersystemen

Het SwissDeck Vloersysteem zijn de oplossing voor mobiele of permanente horecagelegenheden. De vloertegels zijn makkelijk schoon te houden en dus zeer hygiënisch. De SwissDeck Vloertegels zijn leverbaar in een groot aantal verschillende kleuren en geven uw horecagelegenheid een unieke uitstaling.

Door een eenvoudig klik systeem kunnen de tegels, zonder gebruik te maken van gereedschap, aan elkaar worden gekoppeld. Voor de randen en de hoeken zijn afwerkingsstukken leverbaar. De tegels zijn lichtgewicht, compact en demontabel. Dit maakt de SwissDeck vloertegels tot een uitstekende keus voor mobiele toepassingen.

Vloeistofdicht Vloersysteem

Onze vloeistofdichte vloeren zijn uitermate geschikt zijn voor gebruik in (snij)keukens, voedselverwerkende industrie en de horeca. Wanneer men op een stenen of gecoate vloer iets laat vallen (bijv. een glas of kopje) dan is dit veelal stuk. Door de elastische eigenschappen van de vloer blijft, wanneer er iets mocht vallen, het serviesgoed veelal heel.

De vloer wordt vloeistofdicht gelegd en is daardoor makkelijk te reinigen en uiterst hygiënisch. Onze vloeistofdichte vloeren zijn zeer slijtvast en antislip in zowel droge als natte omstandigheden. Tevens voldoen onze vloeistofdichte vloeren aan alle HACCP eisen! De vloer kan direcht na plaatsing belopen worden.