Webshop

Nu online:
De webshop van W&B Products!

Let op: niet al onze producten zijn via de webshop verkrijgbaar, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Werkplaats en Garagevloeren

SwissDeck Vloersystemen

Het SwissDeck Vloersysteem bestaad uit losse tegels die zwevend gelegd worden. De tegels zijn gemaakt van een speciaal Polipropyleen. Een non-poreus, composiet polimeer dat absoluut ongevoelig is voor oplosmiddelen, brandstoffen of chemicaliën. U krijgt 3 jaar fabrieksgarantie op de SwissDeck tegels!

De DiamondDeck tegels zijn ideaal voor het bekleden van werkplaatsen en garagevloeren. De tegels hebben een extreem hoge rolbestendigheid, zijn zeer eenvoudig schoon te maken en zijn resitent tegen olieën en vetten. De DiamondDeck tegels zorgen voor een professionele en verzorgde uitstraling van uw werkplaats.

Vloeistofdichte Vloersystemen

Onze vloeistofdichte vloeren zijn sterk, snel te plaatsen en bieden de mogelijkheid een fraaie, veilige en bovenal slijtvaste vloerafwerking te realiseren op practisch elke ondergrond. De tegels zijn vervaardigd uit recycling kunststof. De losse tegels worden zonder verlijming geplaats en zijn door het thermisch en chemisch lassen van de naden 100% vloeistofdicht.

Onze vloeistofdichte vloeren zijn extreem slijtvast, elastisch, bestand tegen de meeste oliën, vetten en een veelvoud aan chemicaliën. Ook de hoge druk- en puntbelasting van krikken enzovoort binnen de garagebranche kunnen onze vloeistofdichte vloeren uitstekend aan. Na plaatsing kan de vloer gekeurd worden voor een afgifte PBV-verklaring overeenkomstig de keuring volgens CUR 44. Zeker met de huidige eisen van de BOVAG, kiest u met onze vloeistofdichte vloer voor zekerheid.