Webshop

Nu online:
De webshop van W&B Products!

Let op: niet al onze producten zijn via de webshop verkrijgbaar, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Galerijvloeren en trappen

SwissDeck Vloersystemen

SwissDeck vloeren zijn uitermate geschikt voor de bekleding van galerijen. De RibDeck tegels zijn speciaal ontworpen met een open profiel waardoor (regen)water en vuil snel afgevoerd wordt. Ook kunnen de RibDeck tegels moeiteloos over scheuren en dilatatievoegen gelegd worden. Voor de randen en de hoeken zijn afwerkranden en hoekstukken leverbaar.

De tegels kunnen op elke harde ondergrond gelegd worden, zijn UV bestendig en ongevoelig voor temperatuursverschillen. De bovenzijde is voorzien van een antislip oppervlak wat zorgt voor een zeer veilige vloer in natte omstandigheden. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken door af te spoelen met water.


W&B Antislip Tape

W&B Antislip Tape is zelfklevend antislipmateriaal bedoeld voor toepassingen zowel binnen als buiten voor diverse ondergronden zoals beton, (natuur)steen, hout, glas, metaal, kunststof etc. W&B Antislip Tape is een duurzame en zelfklevende tape dat gemakkelijk in eigen beheer aan te brengen is. Indien aangebracht volgens de instructies is er geen verdere zorg nodig.

W&B Antislip Tape is uitstekend geschikt om de veiligheid van trappen, hellingbanen, galerijen te vergroten. W&B Antislip Tape is verkrijgbaar in diverse uitvoeren en kleuren en designs. Ook zijn er kant en klare waarschuwinsteksten leverbaar. De lichtreflecterende uitvoering is uitermate geschikt voor het aanbrengen van markeringen t.b.v. vluchtroutes, nooduitgangen en taststroken langs wanden.

W&B Antislip Tape »