Webshop

Nu online:
De webshop van W&B Products!

Let op: niet al onze producten zijn via de webshop verkrijgbaar, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Showroom en Winkelvloeren

SwissDeck Vloersystemen

SwissDeck Systeemvloeren zijn de ultieme vloeren voor showrooms, productdisplay's en winkelvloeren. De vloertegels kunnen in alle gewenste patronen gelegd worden voor grote of kleine oppervlaktes. De tegels zijn leverbaar in een groot aantal kleuren zodat de vloer perfect aansluit bij uw product. Ook als vloer voor uw winkel zijn de slijtvaste SwissDeck tegels een duurzame oplossing.

Door een eenvoudig klik systeem kunnen de tegels, zonder gebruik te maken van gereedschap, aan elkaar worden gekoppeld. Voor de randen en de hoeken zijn afwerkingsranden en hoeken leverbaar. De tegels zijn lichtgewicht, compact en demontabel. U kunt uw showroom of productdisplay hierdoor eenvoudig aanpassen aan nieuwe producten.

Vloeistofdicht Vloersysteem

Onze vloeistofdichte vloeren zijn zeer geschikt voor gebruik in winkels. De tegels zijn 100% vloeistofdicht, brandveilig en antislip, ook onder natte omstandigheden. Onze vloeistofdichte vloeren vormen een veilige en ergonomische vloer voor uw werknemers en klanten. De vloeren zeer slijtvast en uitstekend bestand tegen intensief loop- en werkverkeer.

Onze vloeistofdichte vloer wordt vloeistofdicht gelegd en is daardoor makkelijk te reinigen en uiterst hygiënisch. Zeker met de huidige eisen van de Keuringsdienst van Waren, kiest u met onze vloer voor zekerheid! Direct na plaatsing kan de vloer belopen worden, waardoor géén droog- en dus geen wachttijd bestaat.