Webshop

Nu online:
De webshop van W&B Products!

Let op: niet al onze producten zijn via de webshop verkrijgbaar, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Antislip Vloeren

SwissDeck Vloersystemen

De RibDeckantislip vloertegels zijn een hygiënische en veilige oplossing voor alle vloeren in natte omstandigheden. De tegels hebben een vloeistof doorlaatbaar oppervlak en zijn zowel binnen als buiten toepasbaar.
De vloertegels zijn vervaardigd van Non-poreus materiaal, blijvend geurloos en kleurvast. Elke tegel is voorzien van een coating tegen meeldauw en bacterien. Schoonmaken zeer gemakkelijk, even afspuiten is voldoende. Het kliksysteem houdt de tegels vast op hun plaats en maakt installeren gemakkelijk. Ook zijn de tegels eenvoudig op maat te maken.

De RibDeck Antisliptegels zijn uitermate geschikt voor gebruik bij terrassen, zwembaden, sauna's, en whirlpools zowel voor commercieel als privegebruik. De vloertegels zijn geschikt voor binnen en buiten, kunnen meer dan 1 cm water aan, en zorgen voor een veilig en comfortabel vloeroppervlak. Ook voor kleedkamers en doucheruimtes zijn deze vloertegels een uitstekende keuze. Tevens zijn deze vloertegels zeer comfortabel zodat u er zelfs blootvoets gebruik van kunt maken zonder dat u het risico loopt van nare glij-, en valpartijen of pijnlijke voetzolen.

RibDeck vloertegels zijn de ideale oplossing voor werkvloeren in natte omstandigheden en vormen door het zelf drainerende systeem een veilige scheiding tussen vochtige vloeren en electrische apperatuur. Tevens zijn deze vloertegels antislip en makkelijk schoon te maken. Dé oplossing voor werkplaatsen, melkputten en autowasstraten maar ook voor duik-, of skisgelegenheden voor een droge en opslag van ski,- en duikuitrusting.

W&B Antislip Tape

W&B Antislip Tape is een zelfklevende tape met een antislip-oppervlaktestructuur, toepasbaar op alle locatie's en toepassingen waar slippen of uitglijden ongewenst is. Geschikt voor toepassingen zowel binnen als buiten op plaatsen met licht en zwaar verkeer. Antislip Tape kan (afhankelijk van het toegepaste type) met blote voeten belopen worden maar ook met heftrucks bereden worden.

W&B Antislip Tape is zeer breed toepasbaar. U kunt hierbij denken aan Trappen, Laadruimtes, Treeplanken, Ladders, Vluchtuitgangen, Magazijnvloeren, Zwembaden, Badkamers, Balkons, Galerijen, Boten, Aanlegsteigers, Fitnessapparatuur, Kranen, Cafetaria’s, Kleedruimtes, Douches, Sauna’s en WVG-woningaanpassingen Kortom, overal waar er "slipgevaar” bestaat is W&B Antislip Tape de ideale oplossing.