Webshop

Nu online:
De webshop van W&B Products!

Let op: niet al onze producten zijn via de webshop verkrijgbaar, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

SwissDeck Vloersystemen

Het SwissDeck Vloersysteem bestaat uit synthetische vloertegels voor binnen en buiten. Door het modulaire design, de verschillende stijlen en een groot aantal leverbare kleuren zijn de creatieve mogelijkheden zeer groot. De vloertegels kunnen in alle gewenste patronen gelegd worden voor grote of kleine oppervlaktes. De SwissDeck tegels zijn blijvend antislip, zeer slijtvast en geschikt voor zowel blijvende als mobiele toepassingen. 

SwissDeck Vloersystemen zijn de ideale oplossing voor een groot aantal toepassingen zoals garages en werkplaatsenshowrooms, productdisplay's en winkelvloerenhorecavloerenterrasvloeren en zelfs sportvloeren.

Voor meer informatie en prijzen verwijzen wij u graag naar onze webshop

Voorbeelden SwissDeck Vloersystemen »

DiamondTrax

DiamondDeck

Diamondtrax vloertegels is een synthetische vloertegel met traanplaat motief voor binnen en buiten. Deze tegels zijn ideaal voor uw beursstand, showroom, autoshows, winkels, garage of overal waar een High Tech vloer gewenst is.

 

RibTrax

RibDeck

De RibDeck antislip vloertegel is een hygiënische en veilige oplossing voor alle vloeren in natte omstandigheden. De tegels hebben een vloeistof doorlaatbaar oppervlak en zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Zelfs in meer als een centimeter water blijven uw voeten droog. Dit maakt de RibDeck vloertegels tot een uitstekende keuze voor werkplaatsen, zwembaden (zowel binnen als buiten), terrassen, indoorskibanen en duikscholen.

FloorTrax

FloorDeck

FloorDeck Modulaire vloertegels zijn een aanwinst voor elk interieur of kantoor. De vloeren zijn zeer geschikt voor een strakke en moderne uitstraling. De vloertegels zijn ideaal als mobiele vloeren voor beurzen, evenementen en horecaterrassen. Maar ook als blijvende oplossing voor bijvoorbeeld kantoren, horecagelegenheden, winkels, kantines en keukens. 

FloorTrax

CoinDeck

CoinDeck vloertegels zijn voorzien van een cirkel design. CoinDeck geeft een unieke uitstraling aan uw kantoor, showroom, beursstand, werkplaats, enz. De CoinDecktegel kan door het cirkelvormige design gemakkelijk bereden worden en is daardoor uitermate geschikt voor ruimtes waar gebruik wordt gemaakt van bureaustoelen, rolcontainers en (gereedschaps) trolley's. 

SportTrax

SportDeck

De SportDeck vloertegels zijn zeer geschikt voor outdoor gebruik zoals basketbalvelden, inline hockey, tennisbanen, trapveldjes en speelplaatsen. Door het zelfdrainerende profiel kunt u ook na een regenbui uw activiteiten vervolgen zonder kans op natte voeten of glijpartijen. De tegels zijn demontabel, compact, lichtgewicht en makkelijk te vervoeren wat deze tegel tot een ideale oplossing maakt voor sportdemonstratie's. De SportDeck tegels zijn gecertificeerd voor professioneel (indoor) gebruik.

Kijk op www.swissdeck.nl voor meer informatie »

Beschikbare kleuren 

DiamondDeck RibDeck
Zwart Grijs Grijs RVS Zilver Wit   Zwart Grijs Zilver Staalblauw Wit
Creme Bruin Terracotta Rood Oranje   Creme Bruin Terracotta Rood Oranje
Geel Groen Lichtblauw Blauw     Geel Groen Lichtblauw Blauw  
   
FloorDeck CoinDeck
Zwart Grijs Grijs RVS Zilver Wit   Zwart Grijs Grijs RVS Zilver Wit
Creme Bruin Terracotta Rood Oranje   Creme Bruin Terracotta Rood Oranje
Geel Groen Lichtblauw Blauw     Geel Groen Lichtblauw Blauw  
   
SportDeck        
Zwart Grijs Zilver Wit              
Rood Groen Lichtblauw