Webshop

Nu online:
De webshop van W&B Products!

Let op: niet al onze producten zijn via de webshop verkrijgbaar, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Vloeistofdichte Vloeren PVC

Onze vloeistofdichte tegels kunnen met en zonder verlijming op een ruwe ondervloer worden geplaatst. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking. Het leggen van de BondDeck vloeistofdichte vloertegels kan zeer snel gebeuren zodat de dagelijkse werkzaamheden of productie er nauwelijks tot geen hinder van zal ondervinden. De vloeren en naden kennen geen droogtijd en de vloer kan dus meteen in gebruik genomen worden.

Onze vloeistofdichte vloeren zijn resistent tegen oliën, vetten en een veelvoud aan chemicaliën. Dit maakt deze vloeistofdichte vloeren zeer geschikt als garagevloeren en werkplaatsvloeren. Onze vloeistofdichte vloeren zijn HACCP goedgekeurd en daardoor dé oplossing voor horecavloeren, winkelvloeren en vloeren in de voedselverwerkende industrie.

Ook kunnen wij reparaties verzorgen van onze concurrent vloerleveranciers zoals voormalige VeKa vloeren en Wala vloeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Technische specificaties

Materiaal: Hoogwaardig recycling-PVC
Brandbaarheid: B1 volgens DIN 4101
Chemicali ën: uitstekend
Olie, benzine & koelvloeistof: uitstekend
Zuren, oplosmiddelen: uitstekend
Gewicht: Ca. 14.35 KG / m2
Afmetingen tegel: 49cm x 49cm
Oppervlakte tegel: Antislip
Legtemperatuur: Min. 15 °C
Vloeistofdicht: 100% volgens PBV-norm
Hygi ëne: uitstekend volgens HACCP norm

 

Beschikbare kleuren

De tegels zijn leverbaar in 6 standaardkleuren, ook is er keuze uit diverse kleuren lasdraad.

Kleuren vloeistofdichte tegels