CORONEL KIEST VOOR VLOEREN
VAN W&B PRODUCTS

WERKPLAATS CORONEL

Tim Coronel heeft ons benaderd voor een robuuste vloer die ook representatief is, deze heeft hij inmiddels gevonden in een BondDeck pvc vloer van W&B Products. Één van de voorwaarde was dat de vloer Coronelproof moest zijn, inmiddels heeft de vloer zich ruimschoots bewezen want in de afgelopen maanden is er op deze vloer hard gewerkt om de Beast klaar te krijgen voor aankomende Dakar.

VLOEISTOFDICHTE PVC VLOEREN

Onze vloeistofdichte tegels kunnen met en zonder verlijming op een ruwe ondervloer worden geplaatst. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking. Het leggen van de BondDeck vloeistofdichte vloertegels kan zeer snel gebeuren zodat de dagelijkse werkzaamheden of productie er nauwelijks tot geen hinder van zal ondervinden. De vloeren en naden kennen geen droogtijd en de vloer kan dus meteen in gebruik genomen worden.

Onze vloeistofdichte vloeren zijn resistent tegen oliën, vetten en een veelvoud aan chemicaliën. Dit maakt deze vloeistofdichte vloeren zeer geschikt als garagevloeren en werkplaatsvloeren. Onze vloeistofdichte vloeren zijn HACCP goedgekeurd en daardoor dé oplossing voor horecavloeren, winkelvloeren en vloeren in de voedselverwerkende industrie.

Ook kunnen wij reparaties verzorgen van onze concurrent vloerleveranciers zoals voormalige VeKa vloeren en Wala vloeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tel: 0184 60 09 73
Email: info@wbproducts.nl

Technische specificaties

Materiaal: Hoogwaardig recycling-PVC
Brandbaarheid: B1 volgens DIN 4101
Chemicaliën: Olie
Benzine & koelvloeistof
Zuren
Oplosmiddelen
Gewicht: Ca. 14.35 KG / m2
Afmetingen tegel: 49cm x 49cm
Oppervlakte tegel: Antislip
Legtemperatuur: Min. 15 °C
Vloeistofdicht: 100% volgens PBV-norm
Hygiëne: uitstekend volgens HACCP
BESTEL UW VLOER