Webshop

Nu online:
De webshop van W&B Products!

Let op: niet al onze producten zijn via de webshop verkrijgbaar, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

LED TL buizen

LED TL is de vervanger voor de reguliere TL buizen.
De LED TL is duurder in aanschaf, maar verdient zich binnen circa één tot twee jaar terug door aanzienlijk lagere kosten. De LED TL verbruikt tot 65% minder energie dan de reguliere TL verlichting en werkt zonder voorschakel apparaat, wat ook een besparing oplevert. Bovendien heeft LED TL een levensduur van circa 50.000 branduren, waardoor vervanging veel minder vaak voorkomt.

LED TL kan in bestaande armaturen gemonteerd worden

Zeer eenvoudige installatie in bestaande armaturen. Oude TL buis eruit, starter(s) verwijderen en nieuwe energie-
besparende LED TL erin. De TUV keuring vereist dat de stroominput van één zijde komt, dit houdt in dat er één stroomdraad in uw conventionele armatuur zal moeten worden omgestoken, dit is echter een eenvoudige handeling en levert ook nog eens 2 Watt extra voordeel op!

LED TL is energiezuinig

Bij de conventionele TL buis wordt een groot gedeelte van de verbruikte energie omgezet in warmte en een klein aandeel in licht. Bij de LED TL wordt het grootste gedeelte van de opgenomen energie direct omgezet in licht en minimaal in warmte. Dit levert een veel efficiƫnter energieverbruik op. Wat uiteindelijk resulteert in lagere energiekosten.

LED TL heeft een helder en rustig licht, ideaal voor een goede concentratie

De LED TL geeft een gezonder en rustiger licht dan een normale TL buis. Net als oudere type beeldschermen knippert een normale TL buis 50 keer per seconde. Hoewel we dit niet bewust kunnen waarnemen is dit vermoeiend voor onze ogen. LED TL verlichting geeft een constant, helder en rustig licht.
Hierdoor is LED TL uitermate geschikt voor allerlei soorten ruimten waar mens en dier verblijven.

LED TL vergt minder onderhoud

Door inzet van LED TL heeft u minder arbeidskosten bij vervanging. Dit komt door de circa 50.000 branduren. Dit betekent veel minder vervanging van normale TL buizen en/of starters. Dit kan een behoorlijke besparing op de arbeidskosten zijn. Zeker als de arbeidskosten al hoger zijn dan normaal door moeilijk bereikbare plaatsen, zoals kantoorpanden met hoge plafonds, fabriekshallen, sporthallen, etc.

LED TL is milieuvriendelijk

Spaarlampen en normale TL buizen zijn belastend voor het milieu. Dit komt doordat deze het zware metaal kwikdamp bevatten. Tevens komt bij het gebruik UV straling vrij hierdoor kan een magnetisch veld ontstaan wat voor sommige mensen als hinderlijk wordt ervaren. Als de taak van de spaarlamp of normale TL buis erop zit horen ze bij het chemisch afval. LED TL is voor 98 % recyclebaar. De traditionele TL lamp is een zuinige lichtbron, maar de huidige generatie LED TL is tot 65 % zuiniger! Door deze energiebesparing zal de LED TL ook uw CO2 uitstoot verminderen.

LED TL en het belastingsvoordeel

Op het moment dat u in energiebesparende bedrijfsmiddelen of duurzame energie investeert kunt u met de EIA maar liefst 41,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst van uw onderneming. De EIA kan worden toegepast naast de gewone investeringsaftrek.

Keuringen LED TL verlichting

De LED TL verlichting is voorzien van de volgende keurmerken:
- CE keur (Europees keurmerk)
- RoHs norm (Beperking van Gevaarlijke Stoffen)
- TUV keuring De TUV keuring vereist wel dat de stroominput van één zijde komt, dit houdt in dat er één stroomdraad in uw conventionele armatuur zal moeten worden omgestoken, dit is echter een eenvoudige handeling en levert ook nog eens 2 Watt extra voordeel op!

Wilt u de LED verlichting in werkelijkheid zien, kom dan geheel vrijblijvend eens kijken op Ambachtsweg 14 in Groot-Ammers. Wij kunnen dan ook direct uw voordeel berekenen!!!

De voordelen op een rij: