Webshop

Nu online:
De webshop van W&B Products!

Let op: niet al onze producten zijn via de webshop verkrijgbaar, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

LED Panelen

LED panelen zijn de vervanger voor de reguliere TL armaturen in systeemplafonds.
De LED panelen zijn duurder in aanschaf, maar verdienen zich binnen circa één tot twee jaar terug door aanzienlijk lagere kosten. De LED panelen verbruiken tot 65% minder energie dan de reguliere TL verlichting en werken zonder voorschakel apparaat, wat ook een besparing oplevert. Bovendien heeft het LED paneel een levensduur van circa 50.000 branduren, waardoor vervanging veel minder vaak voorkomt.

LED panelen kunnen in bestaande systeemplafonds gemonteerd worden

Zeer eenvoudige installatie in bestaande systeemplafonds. Oude TL armatuur eruit en nieuwe energiebesparende LED paneel erin.

LED panelen zijn energiezuinig

Bij de conventionele TL buis wordt een groot gedeelte van de verbruikte energie omgezet in warmte en een klein aandeel in licht. Bij een LED paneel wordt het grootste gedeelte van de opgenomen energie direct omgezet in licht en minimaal in warmte. Dit levert een veel efficiƫnter energieverbruik op. Wat uiteindelijk resulteert in lagere energiekosten.

LED panelen hebben een helder en rustig licht, ideaal voor een goede concentratie

Een LED paneel geeft een gezonder en rustiger licht dan een normale TL buis. Net als oudere type beeldschermen knippert een normale TL buis 50 keer per seconde. Hoewel we dit niet bewust kunnen waarnemen is dit vermoeiend voor onze ogen. LED verlichting geeft een constant, helder en rustig licht.
Hierdoor zijn LED panelen uitermate geschikt voor allerlei soorten ruimten waar mens en dier verblijven.

LED panelen vergen minder onderhoud

Door het inzetten van LED panelen heeft u geen last meer van stofnesten en spinnenwebben dankzij de vlakke, niet spiegelende afwerking van het LED paneel, door de circa 50.000 branduren heeft u veel minder kosten voor het vervangen van de normale TL buizen en/of starters, zeker als de arbeidskosten al hoger zijn dan normaal door moeilijk bereikbare plaatsen, zoals kantoorpanden met hoge plafonds, fabriekshallen, sporthallen, etc.

LED verlichting is milieuvriendelijk

Spaarlampen en normale TL buizen zijn belastend voor het milieu. Dit komt doordat deze het zware metaal kwikdamp bevatten. Tevens komt bij het gebruik UV straling vrij hierdoor kan een magnetisch veld ontstaan wat voor sommige mensen als hinderlijk wordt ervaren. Als de taak van de spaarlamp of normale TL buis erop zit horen ze bij het chemisch afval. LED panelen zijn voor 98 % recyclebaar. De traditionele TL lamp is een zuinige lichtbron, maar de huidige generatie LED panelen zijn tot 65 % zuiniger! Door deze energiebesparing zal het LED paneel ook uw CO2 uitstoot verminderen.

LED panelen en het belastingsvoordeel

Op het moment dat u in energiebesparende bedrijfsmiddelen of duurzame energie investeert kunt u met de EIA maar liefst 41,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst van uw onderneming. De EIA kan worden toegepast naast de gewone investeringsaftrek.

Keuringen LED verlichting

Onze LED panelen zijn voorzien van de volgende keurmerken:
- CE keur (Europees keurmerk)
- RoHs norm (Beperking van Gevaarlijke Stoffen)

Wilt u de LED verlichting in werkelijkheid zien, kom dan geheel vrijblijvend eens kijken op Ambachtsweg 14 in Groot-Ammers. Wij kunnen dan ook direct uw voordeel berekenen!!!

De voordelen op een rij: